COMUNICAT DE PRESĂ

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui au dispus, în 30.11.2011, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Radu Adrian, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în formă calificată.
Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat că în seara de 16.11.2011, mascat și înarmat cu un cuțit de vânătoare, inculpatul Radu Adrian, recidivist, a pătruns în incinta casei de amanet aparținând S.C. SEDAPFAN S.R.L., de unde, în timp ce amenința gestionara cu cuțitul, a luat din vitrina unde erau expuse mai multe bijuterii, un suport cu 16 brățări din aur, în valoare de aproximativ 29.000 lei RON.
În aceeași zi de 30.11.2011, inculpatul Radu Adrian a fost prezentat la Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă. Analizând propunerea, Judecătoria Vaslui a admis-o și a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului Radu Adrian pentru 30 zile.
Cercetările în cauză continuă pentru lămurirea împrejurărilor comiterii faptei.

Biroul de presă din cadrul
Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui