COMUNICAT DE PRESĂ

 

La data de 10.10.2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au identificat pe numitul Caprariu Marius Stefanut, din municipiul Iasi, pe numele caruia autoritatile judiciare belgiene - Biroul SIRENE Belgia, au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de catre acesta a unor fapte de natura penala pe teritoriul acestui stat.
Din cuprinsul acestui mandat emis de Parchetul Procurorului Regelui de pe langa Tribunalul de prima instanta din Bruxellese, reiese faptul ca acesta este cercetat pentru comiterea a 9 infractiuni: tentativa de omor, tentativa de rapire a unui minor mai mare de 12 ani, furt prin efractie, furt simplu, tainuire, detinere de stupefiante, port de arma interzisa, amenintari verbale.
In prezent, Caprariu Marius Stefanut se afla in stare de detentie in Penitenciarul Iasi, in vederea executarii unei pedepse privative de libertate.
Persoana solicitata urmeaza a fi prezentata instantei de judecata - Curtea de Apel Iasi care va dispune cu privire la solicitarea autoritatilor judiciare belgiene.

 

PROCUROR GENERAL,
IULIAN ISPIR