Nr. 4034/VIII/3/2013

17.06.2013

 

 

COMUNICAT

                

 

 

 

                 În această dimineață un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași coordonează efectuarea de către lucrătorii din cadrul Poliției Mun. Iași – Biroul de Investigații Criminale a  mai multor percheziții în Penitenciarul Galați, precum și în alte 5 locații din mun. Galați, în cadrul unei ample anchete declanșate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, privind comiterea de infracțiuni de înșelăciune prin metoda accidentul, fapte comise în cursul lunii mai 2013.

                 Scopul acestor percheziții îl prezintă identificarea mijloacelor materiale de probă care să fie folosite în vederea probării activității infracționale.

                 Activitățile procedurale specifice sunt în curs de desfășurare, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași deplasându-se personal în mun. Galați, pentru desfășurarea cu celeritate a anchetei.

                 La acest moment, cadrul procesul nu permite furnizarea mai multor detalii privind activitatea infracțională, însă imediat ce vor apare noi date de interes pentru public, le vom comunica de îndată. 

 

 

 

 

BIROUL DE PRESĂ AL

PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA IAȘI