05 Decembrie 2013

C O M U N I C A T

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui au dispus în 04.12.2013, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul TĂNĂSACHE TUDOREL MARIAN pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, infracţiuni prin care partea vătămată S.C. a fost prejudiciată de suma de 4000 lei, partea vătămată C.N. a fost prejudiciat de suma de 4400 lei, partea vătămată N.I. a fost prejudiciat de suma de 1425 lei, iar partea vătămată B.A. urma să fie prejudiciată de suma de 3000 lei.

S-a reţinut că inculpatul a ajutat la înşelarea părţilor vătămate S.C. şi C.N., în sensul că după ce acestea au fost contactate de autor, inculpatul a ridicat banii proveniţi din infracţiuni, iar în cazul părţilor vătămate B.A. şi N.I., inculpatul Tănăsache Tudorel Marian le-a contactat prin intermediul telefonului, s-a recomandat ca fiind copilul acestora, le-a prezentat un scenariu în legătură cu un accident în care a fost implicat, solicitându-le să dea diferite sume de bani pentru a fi plătit avocatul angajat pentru a-l apăra.

Inculpatul Tănăsache Tudorel Marian a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă, la Judecătoria Vaslui. În 04.12.2013 s-a admis propunerea parchetului şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 29 zile.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor autorilor şi complicilor la cele 4 infracţiuni, dar şi pentru tragerea la răspundere a inculpatului pentru toate infracţiunile săvârşite.